NEEM CONTACT OP.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij komen graag met u in contact.

  VEEL GESTELDE VRAGEN.

  Hieronder vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

  Digipunt is in 2004 opgericht met als doel een betrouwbaar adres te worden voor computergebruikers in Veendam en haar directe omgeving

  Met een no nonsense instelling staan wij voor u klaar. We adviseren u zo goed mogelijk bij reparaties of aanschaf zodat u een goede keuze kunt maken.

  Er is niet een eenduidig antwoord te geven op deze vraag. We kijken vooraf wat de te verwachten kosten zijn en overleggen dit met u voordat we de reparatie uitvoeren.

  Het komt regelmatig voor dat foto’s weg lijken te zijn nadat er een probleem is opgetreden met de computer. Vaak kunnen we alsnog gegeven redden. Kom in deze gevallen direct langs voor een onderzoek.

  Er wordt veel gevraagd naar wat nu precies een goede laptop is. Wij verkopen alleen merken en modellen waar we zelf achter staan. Voor iedere klant is de keuze voor een goede laptop anders. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

  Een langzame computer of laptop is de nr1 klacht in onze technische dienst. Vaak is dit te verhelpen met het opschonen van de software, het verwijderen van virussen of het upgraden van de hardware zoals een SSD harde schijf.

  MEER VRAGEN?
  NEEM CONTACT MET ONS OP.